Pain Georges
Speltmeel | Lijnzaad | Zonnebloempitten | Tarwebloem | Speltdesem en liefde voor de stiel
- 600 gram
- Eerder bleke en vaste kruim, licht verteerbaar
- Streekeigen en vloergebakken
Heerlijk bij vlees & vis, voortreffelijk in combinatie met ambachtelijke kazen.
Biesenbroodje
Volrogge | Volkoren | Meergranen | Spelt | Milde huisgemaakte desem | Zonder pitten
- 600 gram
- Uniek huisrecept
- Vast & donker
Licht verteerbaar en veelzijdig in gebruik, lekker bij kazen, fijne vleeswaren, vis & soep.
Gronske Fit
Volgraan | Spelt | Gierst | Pompoen- en zonnebloempitten | Haver | Mais | Zachte huisgemaakte desem
- 600 gram
- Halfvast & halfdonker
- Lekker als gezond broodje of op de grill
Ideaal voor sportievelingen.
Bilzers Brikske
Desembrood | 70% volrogge met zonnebloempitten
- 600 gram
- Donker & vast
- Bevordert de spijsvertering
Lekker bij vlees, vis, confituur & kazen (vooral handgesneden).
Keizer Hadrianus
Tarwebloem| Roggemeel | Speltmeel | Volkorenmeel | Huisgemaakte roggedesem | Water | Zout | Én liefde voor de stiel
- 600 gram
- Rond, vast & donker
- Handmatig bereid volgens uniek huisrecept
- Streekeigen & vloergebakken
Perfect bij kazen en soepen of als tussendoor-broodsnack met fijne charcuterie en salade.
Spelt 100%
Speltdesem | Zonder pitten
- 600 gram
- Halfvast tot vast en semidonker
- Zeer voedzaam, houdt de suikerspiegel laag
Ideaal om af te wisselen.
Boeren Notenbrood
Tarwebloem | Roggemeel | Zachte roggedesem | Water | Zout | Gist én liefde voor de stiel
- Smaaksensatie door de combi van hazelnoot, walnoot, amandel & rozijnen
- 600 gram
- Rond, vast & donker
- Volledig handmatig bereid volgens uniek huisrecept
- Streekeigen & vloergebakken
Ideaal bij een kaasschotel, glas wijn of bier.
Walnoot-Vijgen
Volgraan | Speltmeel | Gierst | Zachte huisgemaakte desem | Pompoen- en zonnebloempitten | Gehakte walnoten | Gedroogde vijg en liefde voor onze brood(h)eerlijke ambacht (100%)
- 600 gram
- Volgens ambachtelijk huisrecept
- Fijne crunch
- Halfvast, volle vezelrijke kruim met fruitige toets
Heerlijk bij bourgondische vleesschotel en kaasplankje, voortreffelijk bij paté.